15-motors flytreff for ungdommen ble en suksess

Tekst: Per Julius Helweg Foto: Bjørn Ellingvåg

Glade mennesker. Jenter og gutter. Gule vester. Grillos og go`lyd fra 15 småflymotorer.

JADA! En strålende fornøyd Bjørn Ellingvåg (foran i midten) med «unge lovende» piloter. Foto: Privat.

Joda, Bjørn Ellingvåg fikset det!

Helt siden han vokste opp med far og ildsjel Svein Ellingvåg på flystripen utenfor Tynset i Østerdalen, har han vist at flyging er fremtiden. Gjennom flysimulator på PC ble interessen for fult tent for tyve år siden.

I slutten av juli inviterte han til et flytreff med en litt uvanlig merkelapp; øvre aldersgrense 50. Det ble noen morsomme kommentarer på Facebook, naturligvis.

-Joda, jeg synes oppmøtet var veldig bra til tross for at treffet ikke var offentliggjort, sier han til Flymagasinet (som selv strøk på aldersgrensen …) og fortsetter:

-Og at vi hadde en veldig god atmosfære. De som møtte opp var enig om at dette var et godt initiativ og ønsket å komme igjen om vi får til noe tilsvarende neste år også. Jeg vurderer til og med å utvide treffet med en dag ekstra da jeg ser potensialet for at enda flere unge piloter kan ta turen til den vakre Østerdalen. 

Ellingvåg drømmer om å tituleres «kaptein Ellingvåg» om bord i Widerøe en gang, men inntil videre er han idet minste kaptein for et solid stykke ungdomsarbeid i norsk luftfart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s